Wij beschikken over de nieuwste CNC glansdraai apparatuur

Wij kunnen aluminium velgen lassen

Velgen repareren

Onze professionals kunnen uw velgen repareren. Voor een kwalitatieve reparatie bent u bij 123 Velgenreparatie aan het juiste adres. Ons ervaren team staat klaar om uw beschadigde velgen weer als nieuw te maken. Of het nu gaat om kleine krassen, diepe deuken, vervormingen door stoeprandschade of andere beschadigingen, wij hebben de expertise en ervaring om elk probleem aan te pakken. Met onze geavanceerde technieken en hoogwaardige materialen zorgen we ervoor dat uw velgen er weer perfect uitzien en optimaal functioneren.

Poedercoaten bij AT-Poedercoaten. Altijd het beste resultaat. Zowel voor particulieren als voor bedrijven.

AT Poedercoaten

Kan je een velg repareren?

Uw velgen repareren is voor ons geen enkel probleem. Bij 123 Velgenreparatie kunnen we vrijwel alle soorten velgschade repareren. Of het nu gaat om kleine krasjes die het uiterlijk van uw velgen ontsieren of om diepe deuken die de functionaliteit van uw voertuig kunnen beïnvloeden, onze experts staan voor u klaar om het probleem op te lossen. Met onze grondige kennis van verschillende velgmaterialen en onze vaardigheid in het gebruik van gespecialiseerde gereedschappen en technieken, kunnen we zelfs de meest uitdagende schade aanpakken en uw velgen weer in topconditie brengen.

Hoe repareer je stoeprandschade?

Stoeprandschade kan het uiterlijk van uw velgen flink aantasten. Gelukkig kunnen onze vakmensen deze schade vakkundig herstellen. Door gebruik te maken van geavanceerde technieken en hoogwaardige materialen zorgen we ervoor dat uw velgen er weer als nieuw uitzien. Van het egaliseren van de beschadigde plekken tot het aanbrengen van een duurzame coating, wij zorgen ervoor dat uw velgen weer stralen als nooit tevoren.

Velgen repareren

Wat kost het repareren van velgen?

Bij 123 Velgenreparatie hanteren we eerlijke en transparante prijzen voor het repareren van velgen. De kosten zijn afhankelijk van de omvang van de schade en het type velg dat gerepareerd moet worden. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat. Onze vriendelijke medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van een duidelijk overzicht van de kosten en de benodigde tijd voor de reparatie van uw velgen.

Hoelang duurt velgreparatie?

Wij kunnen uw velgen repareren, bijvoorbeeld nadat u te maken heeft gehad met steenslag. Schade door steenslag kan vervelend zijn, maar gelukkig kunnen onze experts dit probleem snel en efficiënt voor u oplossen. Door gebruik te maken van gespecialiseerde technieken en materialen zorgen we ervoor dat uw velgen weer een glad en strak oppervlak hebben. Van het vullen van kleine putjes tot het repareren van diepere beschadigingen, wij zorgen ervoor dat uw velgen weer perfect ogen en de bescherming bieden die ze nodig hebben tegen verdere schade.

De voordelen van poedercoaten

Z

De coating kan gelijkmatig verdeeld worden op het metaal

Z

Door middel van poedercoating kunnen er speciale effecten gecreëerd worden

Z

De poeders die gebruikt worden bevatten geen oplosmiddelen die schadelijk kunnen zijn voor het milieu. Hierdoor is poedercoaten een duurzaam proces

Z

Resten poeder die overblijven kunnen in de meeste gevallen hergebruikt worden waardoor er nauwelijks sprake is van afval

Z

De coating kan vrij dik aangebracht worden zonder dat er hierbij druppels of verzakkingen zichtbaar kunnen zijn

Laat onze professionals uw velgen repareren

Wilt u uw velgen repareren? Laat dat maar aan ons over. Wij kunnen uw velgen repareren in Rotterdam in onze professionele werkplaats. Bij 123 Velgenreparatie staan onze vakmensen voor u klaar om uw velgen snel en vakkundig te repareren. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Met onze uitgebreide ervaring en ons streven naar perfectie zorgen we ervoor dat uw velgen weer als nieuw zijn en dat u weer met trots de weg op kunt.

Optimaal resultaat

Om een optimaal resultaat te bereiken is het belangrijk dat het poedercoaten op een gelijkmatige manier gedaan wordt. Hier ben je bij AT-Poedercoaten van verzekerd. Met behulp van de juiste middelen, materialen en aan de hand van de nieuwste poedercoat techniek zorgen wij ervoor dat alle willekeurige objecten er weer als nieuw uit komen te zien.

Wij maken gebruik van speciale cabines, maar in veel gevallen is hier ook een professionele medewerker bij betrokken. Voor een machine is het namelijk vaak niet mogelijk om allerlei hoeken en kieren te voorzien van een nieuwe coat laag. Om deze reden wordt op deze plaatsen de laag aangebracht door één van onze medewerkers. BIj ons werken uitsluitend vakbekwame professionele medewerkers.

Nadat het poedercoaten is gedaan wordt het object in een speciale oven gestopt. In deze oven wordt het object verhit tot 190 graden celcius. Op deze temperatuur wordt de aangebrachte poeder vloeibaar. Hierdoor wordt dus het hele object voorzien van een stevige laag gesmolten poeder. Nadat dit gedaan is wordt de poeder afgekoeld waardoor de poedercoaten hard wordt.