Wij beschikken over de nieuwste CNC glansdraai apparatuur

Wij kunnen aluminium velgen lassen

Velgen reparatie Rotterdam

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor velgen reparatie in Rotterdam? Bij 123 Velgenreparatie staan wij klaar om uw beschadigde velgen weer als nieuw te maken. Of het nu gaat om kleine krassen, deuken of andere beschadigingen, wij hebben de expertise en het vakmanschap om uw velgen weer in topconditie te brengen. Neem vooral contact met ons op als u nieuwsgierig bent naar wat de mogelijkheden zijn. Dan staan onze medewerkers u vriendelijk te woord.

Poedercoaten bij AT-Poedercoaten. Altijd het beste resultaat. Zowel voor particulieren als voor bedrijven.

AT Poedercoaten

Kun je lichtmetalen velgen repareren?

Voor hoogwaardige velgen reparatie in Rotterdam zit u bij ons goed. Bij 123 Velgenreparatie kunnen wij alle soorten lichtmetalen velgen repareren. Of het nu gaat om aluminium, magnesium of een ander materiaal, onze ervaren technici hebben de kennis en vaardigheden om uw lichtmetalen velgen professioneel te herstellen. Dankzij onze geavanceerde technieken kunnen wij zelfs de meest complexe schade aan uw lichtmetalen velgen herstellen, zodat ze er weer als nieuw uitzien. 

Hoelang duurt velgreparatie?

Als u ons benadert voor velgen reparatie in Rotterdam, hoelang duurt de reparatie dan ongeveer? De duur van de reparatie hangt af van de omvang van de schade en het type reparatie dat nodig is. In de meeste gevallen kunnen wij uw velgen binnen 1 tot 2 werkdagen repareren. Voor meer complexe reparaties kan de reparatietijd iets langer zijn, maar wij streven er altijd naar om uw velgen zo snel mogelijk weer aan u terug te geven, zodat u weer veilig de weg op kunt.

Velgen reparatie Rotterdam

Hoe krassen op velgen verwijderen?

Krassen op velgen kunnen uw auto een onverzorgde uitstraling geven. Gelukkig kunnen wij bij 123 Velgenreparatie alle soorten krassen professioneel verwijderen. Met behulp van speciale schuur- en polijsttechnieken kunnen wij zelfs diepe krassen effectief behandelen, zodat uw velgen er weer als nieuw uitzien. Na onze behandeling zult u versteld staan van het resultaat en kunt u weer vol trots rondrijden in uw auto.

Hoe schuur je een velg na stoeprandschade?

Wij helpen u met velgen reparatie in Rotterdam, bijvoorbeeld als u te maken heeft met stoeprandschade. Stoeprandschade kan lelijk zijn, maar gelukkig is het vaak goed te repareren. Bij 123 Velgenreparatie hebben wij de juiste expertise en apparatuur om stoeprandschade effectief te herstellen. Onze ervaren technici zullen de beschadigde plek zorgvuldig schuren en repareren, waardoor uw velg er weer als nieuw uitziet. Na onze behandeling zult u geen spoor meer zien van de vervelende stoeprandschade.

De voordelen van poedercoaten

Z

De coating kan gelijkmatig verdeeld worden op het metaal

Z

Door middel van poedercoating kunnen er speciale effecten gecreëerd worden

Z

De poeders die gebruikt worden bevatten geen oplosmiddelen die schadelijk kunnen zijn voor het milieu. Hierdoor is poedercoaten een duurzaam proces

Z

Resten poeder die overblijven kunnen in de meeste gevallen hergebruikt worden waardoor er nauwelijks sprake is van afval

Z

De coating kan vrij dik aangebracht worden zonder dat er hierbij druppels of verzakkingen zichtbaar kunnen zijn

Velgen reparatie Rotterdam: hoe krijg je aluminium velgen weer mooi?

Aluminium velgen kunnen na verloop van tijd dof worden of beschadigd raken. Gelukkig kunnen wij bij 123 Velgenreparatie uw aluminium velgen weer mooi maken. Met behulp van onze geavanceerde polijsttechnieken kunnen wij aluminium velgen weer laten glanzen als nieuw. Onze ervaren technici zullen uw velgen met de grootste zorg behandelen, zodat u weer kunt genieten van een stralende auto.

Velgen reparatie Rotterdam

Laat u ons uw velgen repareren in Rotterdam? Bij 123 Velgenreparatie begrijpen we hoe belangrijk uw auto voor u is. Daarom streven wij ernaar om de beste velgen reparatie in Rotterdam te bieden. Met onze expertise, vakmanschap en toewijding zorgen wij ervoor dat uw velgen weer in topconditie zijn, zodat u veilig en met trots kunt blijven rijden. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of kom langs in onze werkplaats voor een professionele reparatie. We helpen u graag weer op weg! Ook als u uw velgen wilt laten poedercoaten in Rotterdam, staan we voor u klaar. Laat het ons vooral weten als u vragen heeft.